Wat hij mij zei

Moeder zet alles op alles om haar verdwenen dochtertje te vinden

Leuk gezinsuitje eindigt in een drama.

Een educatief dagje uit met het gezin is altijd leuk. Maar ook vermoeiend, vooral als het zo warm is. Wanneer Cas, Caro en hun twee dochtertjes Loïs en Nouk van de Kruidtuin in Leuven teruglopen naar het station om de trein naar huis te nemen moet Nouk nodig plassen, dus gaat Caro met haar op zoek naar een toilet.

Dan gaat Cas’ telefoon. Tijdens het telefoongesprek merkt hij dat Loïs niet meer op het bankje zit. Hij ziet haar meelopen met een vrouw en een hond. In de consternatie komt hij onder de trein…

Auteur

Anja Feliers (1971) is geboren in Bilzen (Belgisch Limburg) en groeide op in Rekem. In 2004 komt haar eerste boek Donkere Kamers uit. Ze heeft diverse boeken op haar naam staan, waaronder de korte thrillers Lady Killers en de zevendelige reeks over de psychologe Kathleen Verlinden. Dit boek is het eerste in een reeks rond medium Caro Westerhof.

 Ondanks het immense verdriet om het verlies van haar man stort ze zich op de mysterieuze verdwijning van Loïs. De politie wil niet dat ze zich met de opsporing bemoeit. Haar moederhart zegt haar echter dat ze bepaalde sporen moet volgen. Maar is het wel haar hart dat haar toespreekt of krijgt ze aanwijzingen over de grenzen van de dood heen?

En wie is de vrouw met de hond? En waarom heeft zij Loïs meegenomen?

Dit is zo’n boek dat je moeilijk weg kunt leggen. Het is gedrukt in een prettige lettergrootte waardoor je er als een speer doorheen gaat. Aan het einde wordt ook de psychologe Kathleen Verlinden nog opgevoerd, zodat er een link is met de vorige reeks. We zijn benieuwd naar de volgende delen in deze serie.

Anja FeliersWat hij mij zei. ISBN 978-94-6131-872-5. 276 pagina’s. € 22,00. Kalmthout (B): Uitgeverij Van Halewyck 2019. 

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Deel van een reeks, Detective / Thriller. Bookmark de permalink.