Over LeesKost

Op deze site treft u de bibliografische gegevens en recensies aan van vaak opmerkelijke boeken die ik door de uitgever krijg toegezonden. Ik ben beroepsmatig geïnteresseerd in politieke boeken, maar onder andere ook in thrillers, sportboeken, computerboeken en boeken die appelleren aan mijn nieuwsgierigheid en/of mijn gevoel voor humor. Verder is er speciale aandacht voor nog niet gevestigde auteurs en schrijver uit Haarlemmermeer en omstreken, zoals Haarlem. Verschillende recensies leiden tot bespreking in de radiorubriek PuurCultuur van MeerRadio, de beste lokale omroep van 2009, of publicatie in een gedrukt medium, zoals het maandblad Bestuursforum. Inmiddels word ik uitstekend ondersteund door verschillende mederecensenten. U leest meer over hen op de pagina Overige medewerkers.

Als het te recenseren boek daar aanleiding toe geeft kan dat aanleiding geven tot een diepgaande en zo nodig omvangrijke LeesKost-recensie om hiermee auteur en boek recht te doen.

Ik hoop dat deze site u helpt tussen de bomen het bos te vinden bij het steeds meer toenemende boekenaanbod.

Adrianus (Ed) Koster, hoofdredacteur