Het staat in de sterren

Verdwaald in het bos

Miranda denkt haar zus te moeten helpen die in Canada wordt gestalkt door haar ex. Ter plekke raakt ze zelf in een benard avontuur verzeild met een misschien wel heel erg foute man.

Als Jennifers haar verloofde vlak voor de huwelijksvoltrekking de bons geeft heeft dat de volledige instemming van haar zus Miranda. De had namelijk niet veel op met Terence en diens rijke, bekakte familie. Ze had het idee dat ze Jennifer aan Terence cs kwijtraakte. Om van een heleboel gezeur af te zijn vertrok Jennifer vervolgens naar het Canadese Rainbow Lake, waar ze bij een oude oom verbleef en in een spannend avontuur verzeilde dat gelukkig goed afliep.

Als Terence laat weten dat hij Jennifer achterna reist om haar alsnog voor zich te winnen besluit Miranda dat ze haar zus moet gaan helpen. In Canada blijkt het echter goed te gaan met Jennifer, maar raakt Miranda zelf in een spannend avontuur verwikkeld. Als zogenaamde redacteur van de plaatselijke krant gaat ze samen met de hoofdredacteur op zoek naar verdwenen drugs, maar ze verdwalen in de uitgestrekte Canadese bossen. Die hoofdredacteur is een best aantrekkelijke man, maar hij heeft ook iets vreemds. Is hij wel te vertrouwen?

Auteur

Marijke Vos (1985) werkte in de hulpverlening, maar schrijven was haar grote passie. Ze volgde een opleiding tot copywriter en schreef teksten voor onder andere Sonja Bakker. Vorig jaar kwam tegen de feestdagen haar tweede boek uit, Van Chanel naar flaneleen leuke super feelgood roman. Dit boek is daar niet zozeer een vervolg op, maar eerder een spin-off met nu Miranda, de rebelse zus van Jennifer als hoofdpersoon. Het boek is overigens uitstekend ‘zelfstandig’ te lezen’.

De wisseling van hoofdpersoon geeft de auteur de kans bepaalde zaken uit haar Chanelboek verder uit te werken en de accenten net iets anders te leggen. Aan spanning overigens geen gebrek. En een vleugje seks is ook nooit weg.

Aangename, niet al te diepgaande lectuur voor de feestdagen.

Marijke Vos – Het staat in de sterren. E-boek, ISBN 978-90-472-0511-1, 185 pagina’s, € 4,99. Amsterdam: Loft Books 2019.

 Let op: Van dit boek is geen papieren versie verkrijgbaar. U kunt het lezen op uw e-reader, iPad, iPhone, pc of ander digitaal apparaat dat het ePub-formaat aan kan.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Feel good, Romantiek. Bookmark de permalink.