De laatste getuige

Dodelijk mysterie

Nadat haar moeder is vermoord komt de dochter ernstig in de gevarenzone. Wat wil de moordenaar?

Kate is getrouwd met Simon English. Ze hebben een dochtertje Annabelle. Ze wonen in een enorm huis dat Michael, hij is architect, zelf heeft laten bouwen. De zaken gaan goed. Ze zijn steenrijk.

Kate heeft schattige ouders, Harrison en Lily. Ook zij zijn schatrijk. Trouwens alle bevriende families bulken van het geld en wonen in protserige landhuizen waar het wemelt van personeel. Wanneer er een etentje wordt gegeven komt het zeldzaamste porselein en het antiekste tafelzilver op tafel.

Als Lily, de moeder van Kate met ingeslagen schedel dood wordt aangetroffen en een moordenaar in geen velden of wegen is te bekennen moet een emotionele Kate vaststellen dat haast iedereen in haar omgeving verdacht is.

De spanning stijgt als Kate rare briefjes en dreigementen krijgt. In elk geval lijkt het erop dat de moordenaar dichtbij is en zich erg actief gedraagt. Iedereen kan de moordenaar zijn…

Auteurs

Liv Constantine is een pseudoniem waarachter de twee zussen :Lynne en Valerie Constantine schuilgaan. Hun thrillerdebuut was Het perfecte leven van mevrouw Parrish. Deze nieuwste thriller ademt ongeveer dezelfde sfeer, maar heeft iets meer het karakter van een misdaadroman. Want wie vermoordde Lily?

 

De lezer wordt goed bezig gehouden, terwijl de ene na de andere verdachte de revue passeert. Langzaam wordt het net steeds meer aangetrokken totdat een schrijnend mysterie wordt opgelost.

Een fraaie thriller met heel veel vrouwen.

Liv ConstantineDe laatste getuige. Vertaald uit het Engels (The Last Time I Saw You) door Jolanda te Lindert. ISBN 978-94-0270272-9,  350 pagina’s, € 15,00. Amsterdam: HarperCollins 2019.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Detective / Thriller. Bookmark de permalink.