Niet dat soort meisje

Lonkende liefdessappen

Erotische verkenning van de vrouwenliefde langs een pad vol lusten.

De schrijfster valt op vrouwen en zeer beslist niet op mannen. Ze leidt ons door haar lesbische tuin der lusten.

Zowel waargebeurde als gefantaseerde avonturen worden vol intieme details beschreven. Alle verhalen hebben gemeenschappelijk dat ze beginnen met verwachting en verrassing waarna hunkering en seksuele opwinding volgen. Het eindigt immer met voldane ontlading. Om het stereotype twee recht twee averecht te vermijden variëren locatie, seksuele rolverdeling en voorspel voortdurend.

Zo wordt er aangebeld door een Jehova-doos van 20 jaar. De geloofsovertuiger is gekleed in de truttigste kledij ever. Vanwege de regen vraagt Cristina de religieuze muts binnen om een kopje koffie te drinken. Hierna kletst ze het meisje uit de kleren waarna ze de willige deerne alle hoeken van beider fraaie lichaam laat zien en proeven. Want ja, er wordt natuurlijk heel wat afgelebberd met al die drijfnatte kutjes in de buurt. In dit verhaal likt Cristina gulzig het spleetje van het strakke meisjeslichaam uit. Daarbij kreunt en jankt het Jehova-grietje en verlaat ze vervolgens tevreden het pand.

Bij andere gelegenheid loopt Cristina vlak voor sluitingstijd binnen bij een haar onbekende kapsalon. Eenmaal in de stoel gaat de deur van de salon op slot en wordt Cristina gekneveld door kapster Thirza. Ze beveelt dat Cristina haar aanspreekt met meesteres. Hierop worden Cristina’s bh en slipje weggeknipt. Ondanks de vernedering raakt de schrijfster snel opgewonden: Mijn kutje maakt al snel soppende geluiden en ik verbaas mezelf, omdat ik binnen korte tijd heftig klaarkom. Ook Thirza komt aan haar gerief waarna de sessie eindigt met een sensueel hete tongzoen.

Omdat de auteur jaren in Spanje heeft gewoond spelen verschillende erotische vertellingen zich af aan de Spaanse costa’s. Daarbij verhoogt de zwoele couleur locale de opgewonden sfeer van verschillende erotische belevenissen. Soms wordt de vertelling opgeleukt met culinaire impressies. Zoveel verschil is er immers niet tussen seksuele en gastronomische lust.

Auteur

Cristina Danneels (1982) is een deels Nederlandse, deels Vlaamse schrijfster. Dit is haar debuut. Ze schrijft al jaren columns voor het Spaanse tijdschrift Viva Magazine.

Het boek is feitelijk een bundeling van op zichzelf staande verhalen. Zonder uitzondering gaat het om erotische vertellingen die allemaal eindigen met een ‘bevredigende afloop’. Daarbij zijn er enkele met een licht sadomasochistische inslag. Het komt nooit verder dan wat klemmetjes op tieten en schaamlippen, alsook beheerste bondage en spanking. De over het algemeen vriendelijke aard van de beschrijvingen geeft een plezierige nasmaak.

Sympathieke erotiek voor de liefhebber.

Cristina Danneels – Niet dat soort meisje. Een seksuele ontdekkingsreis onder de regenboog. ISBN 978-94-636-7369-3, 316 pagina’s, € 22,50. Rotterdam: Uitgeverij Mijnbestseller 2018.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Bloemlezing, Erotiek, Fictie. Bookmark de permalink.