Single vrouw in een parenclub

Gescheiden vrouw zonder seks doet daar wat aan

De ervaringen van een alleenstaande vrouw die via parenclubs seksueel prima aan haar trekken komt.

Wel de lusten…

Een jonge gescheiden vrouw mist de seks, maar heeft geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ze besluit in het diepste geheim als alleenstaande vrouw parenclubs te gaan bezoeken en voelt zich daar, na een aarzelend begin, als een vis in het water. Ze ontdekt dat die parenclubs ook bezocht worden door ‘loslopende’ mannen en vrouwen.

Na enige jaren neemt zij haar moeder en haar beste vriendin in vertrouwen. Die vragen honderduit en daarom besluit ze een boek te schrijven over haar ervaringen.

Auteur

Tarja Meijers (45) vindt zichzelf een moderne, onafhankelijke vrouw. In dit boek komt ze ervoor uit dat ze regelmatig zin heeft in seks. Ze is geen exhibitionist als bijvoorbeeld Heleen van Royen, maar krijgt wel de nodige nieuwsgierige vragen.

In een interview zegt ze Ik had behoefte aan intimiteit en seks, maar nam geen mannen mee naar huis. En ik hoefde niet naar een café te gaan om daar eerst eindeloos te luiteren naar gezwets aan een bar om er vervolgens achter te komen dat het seksueel totaal niet klikte.

Tropisch zwembad

De eerste keer krijgt ze een rondleiding en leert ze dat drinken, eten, handdoeken, condooms en alle faciliteiten inbegrepen zijn. Het is net een soort kroeg annex restaurant met het enige verschil dat iedereen in lingerie zit. De belangrijkste spelregel is ‘Nee’ is ‘Nee’ en dat geeft een veilig gevoel. Mijn ‘mooie’ kut heeft geen zin in seks en is nog droger dan de Sahara.

Ze leert dat veel mannen naar hun thuiszittende vrouwen het excuus gebruiken dat ze een ‘vergadering’ hebben. De eerste keer kijkt ze alleen maar. De tweede keer is het bingo en al gauw gaat ze het lekker vinden. Als ze opgewonden raakt verandert haar vagina in een ‘tropisch zwembad’.

De fluwelen pik

Soms is de seks heel lekker, een andere keer valt het tegen. Vaak wordt haar lichaam prima verwend door één of meer mannen tegelijk. Op een keer komt ze een (unieke) ‘fluwelen pik’ tegen …de huid is zacht, zó zacht, ik heb nog nooit zoiets gevoeld…Dit is niet normaal, de huid van deze penis is zo zacht dat ik hem de hele avond als een ijsje zou willen likken. Als ‘mijn subtropisch zwemparadijs klaar’ is om hem te ontvangen blijkt het condoom helaas (ze hebben maar één maat) te klein en gaat hij slap hangen en wordt er helemaal niet gezwommen. Een paar maanden later komt het alsnog goed.

De schrijfster vertelt over verschillende aardige of onaardige mensen die ze tegenkomt. De meeste clubs zijn niet alleen in de weekends, maar ook doordeweeks geopend, ook overdag. Ze besluit andere clubs te gaan bezoeken, niet alleen in Nederland, maar ook in België. Een alfabetisch overzicht van die clubs staat achterin het boek. Ook doet ze mee aan thema-avonden, zoals BDSM (bondage, dominantie, sadisme en masochisme; het blijft bij kijken), ‘donkere’ avonden met Afrikanen en Latino’s (ja, ja, die grotere lengte klopt volgens de auteur), middagen/avonden voor ‘volle vrouwen’ en gangbangs. En dan is ze opeens een pump kwijt of, nog erger, het condoom. Dat wordt weer een bezoekje aan de verbaasde dokter voor een soa-test.

Het boek bestaat uit twee delen, Een avontuurlijke zoektocht naar lust en een informatief deel Parenclubs, het weten waard met do’s en don’ts en antwoorden op vragen als Gelden er leeftijdsgrenzen? Welke kleren trek je aan (en uit)?, Scheren of niet scheren? en Wat zijn de kosten?

Het eerste deel had mijns inziens wel wat korter gekund. Op een gegeven moment weet je het wel als lezer. De ene wip is de andere niet, maar toch… Desalniettemin is het een amusant en informatief boek over een in brede kringen vrij onbekend fenomeen op seksgebied. Net zoals de vriendin van de schrijfster willen mensen best weten wat er in zo’n club gebeurt zonder dat ze er zelf heen willen.

Tarja Meijers – Single vrouw in een parenclub. Een avontuurlijke zoektocht naar lust. ISBN 978-90-8975-882-8, 255 pagina’s, € 18,95. Meppel: Just Publishers 2018.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Erotiek. Bookmark de permalink.