Elke dag een wipje?

alledagenheetDelila Lean – Alle dagen heet. ISBN 978-94-6217-050-6, 376 pagina’s, € 19,95. Eigen beheer.

Erotisch dagboek.

Aam het eind van het jaar worden er veel kalenders, dagboeken en dergelijke uitgaven verkocht. De kalenders zijn uitsluitend geschikt voor het volgende jaar, met uitzondering van verjaardagkalenders. De dagboeken kunnen desgewenst elk jaar ter hand worden genomen.

Dit dagboek biedt een erotische inspiratie voor elke dag van het jaar, van 1 januari t/m 31 december. Aan schrikkeljaren is gedacht, 29 februari wordt niet vergeten en zelfs uitgeroepen tot nationale seksdag. Het bevat verhaaltjes, gedichten en foto’s en is geschikt voor mannen en vrouwen.

De schrijfster laat in haar voorwoord weten dat ze de verhalen grotendeels uit haar duim heeft gezogen, maar wel heeft uitgeprobeerd. Ze schrijft over het algemeen als vrouw, maar kruipt soms ook in de huid van een man.

Delila Lean is het pseudoniem van een Vlaamse auteur die ook onder haar eigen naam publiceert.

Volgens de schrijfster wordt het boek aangeprezen aan mensen die wat moeite hebben op het seksuele vlak, als opwindend voorspel. Ik denk echter dat ook best leuk is voor mensen die daar helemaal geen moeite mee hebben, als leuk (er zit veel humor in) en opwindend opwarmertje. De taal is recht voor zijn raap. De schrijfster noemt een poes en poes zal ik maar zeggen. Sommige teksten grenzen aan pornografie. Als u daar allergisch voor bent is dit geen boek voor u. Er wordt uiteraard veel gekreund en gesteund.

Eén van de mooiste passages: Ik sta bij de groente-afdeling en zie hoe een jonge vrouw telkens een komkommer vastpakt, hem langs alle kanten bekijkt en dan terug legt. Ze neemt de volgende komkommer en hetzelfde ritueel. Ik besluit te vragen of ik haar een handje kan helpen? Zoek je een speciale komkommer? vraag ik. Ze kijkt op, haar wangen worden rood. Pas op haar eigen gaan wonen, denk ik met een lach.

De goede voornemens worden op 1 januari niet vergeten: Doen wat je lekker vindt… Als ik in de douche sta met mijn kontje naar je toe en je zeept me in dan word ik geil. Als je me afdroogt blijf ik nat.

Wilt u meer citaten? Koop dan dit zeker inspirerende boek. U komt er zonder meer het jaar mee door en daarna kunt u desgewenst overnieuw beginnen, want goede seks verveelt nooit.  

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Erotiek. Bookmark de permalink.