Met wie heb je de lekkerste seks ooit gehad?

TruthorDareKim Vermeulen – Truth or Dare? De naughty editie. ISBN 978-90-453-1590-4, 384 pagina’s, € 9,95. Amersfoort: BBNC 2014.

Pikante vragen en opdrachten voor een gedurfd gezelschapsspel.

Truth or Dare? Is een spel voor tenminste drie spelers. Wie aan de beurt is moet een vraag van een andere deelnemer eerlijk beantwoorden (Truth) of een door hem of haar gegeven opdracht (Dare) vervullen. Het doel is elkaar beter te leren kennen.

Er zijn boekjes die helpen met het verzinnen van vragen en opdrachten. Je slaat ze dan op een willekeurige pagina open en kiest uit de daar afgedrukte Truth of Dare. Dit is er eentje van en de vragen en opdrachten zijn behoorlijk ondeugend te noemen. Ze gaan onder meer over liefde, lust relaties, fantasieën, ontrouw, vertrouwen, jaloezie, seks en passie. Het ligt dan ook voor de hand, tenzij u heel ruimdenkend bent, om dit samen met uw geliefde te spelen als u dit allebei leuk vindt, dat wel.

De vragen en opdrachten zijn bedacht door Kim Vermeulen, die ook ‘onschuldiger’ vragen voor dit spel bedacht voor een minder gedurfd boekje met dezelfde titel. Volgens de uitgever is ze creatief, ondernemend en ambitieus. Haar grote passie is het bedenken van originele en creatieve ideeën.

Hieronder een aantal voorbeelden, waarvoor ik het boek op willekeurige pagina’s opensla. Ze geven een indruk van de inhoud.

Truth Heb je weleens seks in een trio gehad? Dare Speel teder met mijn tepel.

Truth Kijk je weleens naar erotische foto’s op internet? Dare Masseer je partner op een door hem/haar aangegeven plek.

Truth Hou je van veel, weinig of helemaal geen schaamhaar? Dare Speel zachtjes met mijn oren.

Truth Met wie heb je de lekkerste seks ooit gehad? Dare Masseer mijn lippen.

Truth Heb je weleens gereageerd op een seksadvertentie? Dare Doe je hand in de broek van je partner en verwen hem/haar één minuutje.

Zo kan die wel weer. Interessant? Of toch maar niet.

Voor een speciaal soort ‘spelletjesliefhebbers’.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Diversen. Bookmark de permalink.