Trucker girl

Met wild verlangen en pompende heupen

Vrachtwagenmeisje neukt wie langs komt. Tot ze de ware cowboy ontmoet.

Nina Palermo is trucker. Niet alleen berijdt ze haar vrachtwagen, maar ook de mannen die daarvoor in aanmerking komen. Ze vrijt op haar voorwaarden. Dat zijn er drie. Ten eerste altijd soppen met condoom, ten tweede wil ze alleen op vrijblijvende basis van bil gaan en ten derde begint ze niet aan getrouwde kerels. Als hieraan wordt voldaan gaat ze volop los.

Nina geniet mateloos van de seks. Haar hoofd stopt met denken. Alle schuld, alle verantwoordelijkheid en alle verdriet verdwijnt. Ze voelt zich vrij, levend en gelukkig als dat heerlijke gevoel vanuit haar klitje omhoog kruipt en sidderend door haar lichaam begint te stromen. Als Nina voelt dat ze begint klaar te komen zet ze haar lover extra aan het pompen om samen tot genot te komen.

Nina werkt voor Audi. Tijdens een officiële bijeenkomst loopt ze letterlijk tegen een oogverblindend mooie man aan. Het is Sebastian Strong die een hoge functie bekleedt bij het desbetreffende autoconcern. Het duurt niet lang of Nina en Sebastian liggen verlangend in  elkaars armen. Hun monden knallen tegen elkaar aan en alles in Nina accelereert tot de snelheid van het licht waarbij ze zich laat meesleuren door diepe hartstocht. Nooit eerder voelde ze zoveel passie, zoveel intensiteit en zo een krankzinnige chemie. Dan stopt Sebastian plotseling waarop Nina’s maag samentrekt. Wat is er aan de hand?

Auteur

Cecilia Campos (Buenos Aires 1977) heeft een Argentijnse Moeder en een Nederlandse vader en is marketeer van beroep. Zij is de debuterende auteur van dit New Adult Book. Ze schrijft speciaal voor de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar. Hierbij vormt expliciete erotiek de leidraad. De soms felle seksscenes worden ingebed in een plot dat wendbaar genoeg is om hunkeringen op intense wijze te kunnen beschrijven.

Nina die gewend was in de liefde haar eigen weg te kiezen raakt van het spoor doordat Sebastian aan een eindeloos spel van aantrekken en afstoten begint. Het maakt haar verdrietig, maar soms ook razend van woede. Ze is echter zo in de ban van haar cowboy, zoals ze hem graag noemt, dat van afscheid nemen geen sprake kan zijn.

Seksueel leidsman, therapeut en vaderfiguur

De cowboy is voor de trucker girl niet alleen seksueel leidsman, hij neemt ook nog de rol van therapeut en vaderfiguur op zich. Nina verzet zich aanvankelijk tegen de onderdanige positie die dit met zich meebrengt, maar kan zich zo natuurlijk tevens comfortabel voorbereiden op een totale ontlading. Daar is in elk geval het wachten op.

Een nymfomaan verhaal voor iedereen die trek heeft.

Cecilia Campos – Trucker girl – deel 1 De weg kwijt ISBN 978-94-021-6619-4 219 pagina’s € 19,99 Amsterdam: Brave New Books 2017.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Erotiek, Fictie. Bookmark de permalink.