Haal meer uit iOS 8

OntdekiOS8Henny Temmink – Ontdek iOS 8 voor iPhone & iPad. ISBN 978-90-5940-769-5, 237 pagina’s, € 22,50. Culemborg: Van Duuren Informatica 2014.

Helder gebruikersboek

Wie met een niet te oude iPad en/of iPhone van Apple werkt weet dat hij of zij elk jaar kan updaten naar de nieuwste versie van het besturingssysteem, waarmee weer een aantal nieuwe functies aan het apparaat en aan bestaande apps worden toegevoegd. Om daarvan te kunnen profiteren moet je alles weten te achterhalen en daarbij kan de ervaren auteur Henny Temmink een belangrijke rol spelen. Met elke nieuwe iOS-versie herziet Henny haar boek grondig, zodat het weer helemaal up-to-date is. En Henny schrijft goed leesbare teksten en weet waarover ze schrijft.

HennyTemminkDit boek is bijgewerkt tot en met iOS8.1. en Henny valt in het eerste hoofdstuk direct met de deur in huis. Ze begint met een uitgebreid overzicht van wat er nieuw is in iOS 8 en dat is nogal wat.

Het berichtencentrum is nu toegankelijk voor andere apps, met de appkiezer kunt u snel wisselen tussen apps, met AirDrop kunt u dingen delen met mensen in de buurt, Touch ID heeft nu een betaalfunctie, iCloud is uitgebreid met iCloud Drive om bestanden op andere apparaten te kunnen gebruiken, de app Foto’s is vernieuwd, de app Camera biedt nu ook timelapsevideo’s. Dit is slechts een selectie, want mijn tijd is nu om. Alles wordt uitgelegd in de volgende hoofdstukken.

Met dit boek haalt u veel meer uit uw iPad, iPhone en zelfs iPod Touch.

Dit boek is op 19 december 2014 tevens besproken in het programma MeerInformatief van MeerRadio. Het geluidsbestand staat hieronder.

Dit bericht is geplaatst in Alle Boeken, Computers. Bookmark de permalink.