DWARSLIGGER 2+1 ACTIE

Dwarsliggers. Wie kent ze niet die kleine handzame boekjes van 12 bij 8. Gemiddeld wegen ze zo’n 2 ons. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van de omvang van het boek. U leest ze per twee pagina’s overdwars van boven naar beneden. Ze gaan in een jas- of broekzak of in een handtas en bevatten de volledige inhoud van het boek. Ideaal voor de vakantie, zeker als je niet over een ebook reader beschikt. Minder sjouwen en minder luchtvracht en dat is tegenwoordig ook mooi meegenomen. En dat allemaal voor een zacht prijsje van vaak maar € 13,99 per dwarsligger. Dus per stuk nog geen tientje.

Bovendien is er een speciale actie deze zomer t/m 30 september. Voor een groot aantal titels is het drie halen, twee betalen. U vindt deze titels op https://amboanthos.pr.co/189851-2-1-actie-bij-dwarsligger/. Wacht niet te lang, want op=op.

 

Mijn persoonlijke top 3 deze zomer?

 

De kathedraal van de zee – Ildefonso Falcones.

Arnau, de zoon van de ontsnapte horige Bernat Estanyol, mag als jongen meesjouwen met de trotse bastaixos, die vanaf het strand zware stenen brachten voor de bouw van ‘hun’ kerk, de Santa Maria del Mar. Het is het begin van een bijzonder gevarieerde loopbaan met hoogte- en dieptepunten.

Adembenemende pageturner.

Zie ook: https://www.leeskost.nl/?p=17931

 

 

Schilderslief – Simone van der Vlugt

Een boeiende en onthullende historische roman over de donkere kant van Rambrandt.

Zie ook: https://www.leeskost.nl/?p=15675

 

 

Het Pilgrim Fathers Complot – Jeroen Windmeijer

De moord op een vrijmetselaar stelt de politie voor raadsels. Een prachtige thriller waarin feit en fictie elkaar achterna jagen.

Zie ook: https://www.leeskost.nl/?p=12841

 

 

Van verschillende andere titels uit deze aanbieding treft u op www.leeskost een recensie aan.